Løsninger for hele kundereisen

TJENESTER

Vi brenner for å bryte ned siloene mellom markedsføring, salg, kundeservice og IT, ved å prioritere og optimalisere kundereiser fra A-Å.

Marius

Bakgrunn

Skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet

På TRY-huset så vi en trend blant kundene våre, og i markedet forøvrig. De var lei av å gå til ulike byråer for å få hjelp med kreativitet og teknologi. Vi bestemte oss derfor for å bygge et miljø på TRY-huset med UX designere, utviklere, tech og CRM rådgivere samt digitale markedsførere. Vi streber etter å hjelper kundene våre med teknologiske veivalg, strategiske tilnærminger og operativt arbeid for å sikre fremtidens kundereiser.

Vårt mål

Vi utvikler og hjelper våre kunder med å bygge og drifte bedre og mer kundefokuserte digitale tjenester. For å få til dette mener vi det er avgjørende å se helhelten - eller avdekke hele bildet, som vi liker å si.

Vi skal bryte ned siloene mellom salg, markedsføring og IT

Kundereise og CRM
  • En god kundereise er fundamentet i alt vi gjør. Bedrifter selger ikke lenger bare et produkt, men en opplevelse og en relasjon.
Design og brukeropplevelse
  • Vi designer og utvikler løsninger som sørger for at sluttbrukeren har en førsteklasse brukeropplevelse med ditt produkt fra a til å.
HubSpot
  • HubSpot tilrettelegger for kontinuerlig selskapsvekst, færre siloer og bedre kundeopplevelser.
Digital tjenesteutvikling
  • Vi skaper nye tjenester og satsinger for kundene våre gjennom designdrevet innovasjon.
illustration noodles chopsticks

Kontakt oss

Lyst på en kopp kaffe, og kanskje en ny venn?