Jógvan Brimheim Gunnarsson

Rådgiver

Jógvan (uttales “Jeggvann”) Brimheim Gunnarsson jobber som rådgiver i TRY Dig, med spisskompetanse innen inbound, HubSpot, og kundereisestrategi.

Arbeidserfaringene til denne Færøyske Nordmannen omhandler både B2B- og B2C-markeder, og spenner fra SaaS-startuper som eventbetalingsløsningen TicketCo, og lojalitetsløsningen SMOC.ai, til spesialistbyråer innen både inbound og digital markedsføring. 

Ekspertisen hans inkluderer rådgivning på inbound-metodikken, produktutvikling, og kundeinnsikt, samt operativ digital markedsføring - deriblant leadsgenerering, marketing automation, Jobs to be done-analyser, og e-postmarkedsføring.

Han har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Handelshøyskolen BI, og han er ikke redd for å dele ekspertisen sin i nasjonale og internasjonale settinger, enten som gjesteforeleser, podcast-gjest, eller foredragsholder. Våren 2022 var Jógvan en av dommerne i European Customer Experience Awards, og han var også profilert i Kampanje.com sin Unge talenter-serie.

- Noe av det gøyeste jeg vet er å belønne målgrupper sin oppmerksomhet gjennom alle steg i kundereiser. Ved hjelp av de fremoverlente metodikkene og tekniske løsningene vi har til rådighet i disse dager, har det aldri vært mer spennende å jobbe i dette feltet enn nå!

— Jógvan Brimheim Gunnarsson