Claire Linden

Senior UX-designer

Claire Linden er senior UX-designer i TRY Dig og har over 10 års erfaring innen digital design, trykkdesign, omnichannel markedsføring og merkeidentitet. Hennes primære fokus de siste årene har vært dedikert til å tilby en førsteklasses brukeropplevelse for å sikre kundetilfredshet og bygge merkevarelojalitet.


I en verden der vaner, trender og teknologi skifter i raskt tempo, prøver Claire å forstå kunden og omgivelsene for å identifisere muligheter for vekst og levere relevante løsninger gjennom innsikt, konseptuell design, prototyping og brukertesting. Claire begynte i TRY Dig etter å ha jobbet for Pearl Norge AS, Norges største SAP-konsulent. Her jobbet hun sammen med ARK, Gyldendal, Motek, Vitusapotek og utviklere for å forbedre og implementere UX-design og best practices.


Claire har fått global erfaring fra å jobbe i Washington, D.C., New York, Austin og Oslo. Hun var en merkevare- og designkonsulent for mange start ups, samt som art director der hun ledet de interne designteamene til store internasjonale merker, inkludert Paradies Lagardère, en ledende nordamerikansk reiseforhandler og Golfsmith International, en stor sportsforhandler. Claire har som mål å skape meningsfulle forbindelser og opplevelser for både klienten og kunden gjennom filteret av design, kommunikasjon og empati.