Camilla Amelie Gundersen

TRY Dig er blitt HubSpot Platinum partner

One small step for man, one giant leap for TRY Dig! På under ett år har TRY Dig greid å oppnå status som Platinum partner hos HubSpot.

Siden TRY Digs oppstart i august 2020 har satsingen på HubSpot vært viktig. Vi jobber for å bryte ned siloer internt, og her spiller HubSpot en sentral rolle. De ulike «Hub’ene» og logikken bak gjør at marked, salg, support og utviklere kan jobbe sammen i én og samme plattform, noe som muliggjør samarbeid på tvers av avdelinger. 

 

Partner-status hos HubSpot bestemmes av graden av suksess man har oppnådd på vegne av sine kunder, med hjelp av HubSpot som plattform. For å oppnå Platinum-status kreves en kombinasjon av antall solgte lisenser, samt antallet portaler man gjør løpende arbeid i. Partnerskapet strekker seg fra Solutions Partner til Elite Solutions Partner. 

 

HubSpots satsning på lokale partnere har vært en viktig del av selskapets enorme vekst. Å lykkes med plattformen innebærer langt mer enn kun kjøp av lisenser. Som en lokal partner er vårt mål å hjelpe kundene våre med å nå sine mål – med HubSpot som utgangspunkt. 

 

Vi har det siste året gjennomført en rekke komplekse nettsideprosjekter, implementeringer av salg, CRM, og kundeservice, samt løpende markedsføringsarbeid, basert på inbound marketing-metodikken. I tett samarbeid med kundene våre og vårt nære samarbeid med HubSpot gjør at vi har sammen har fått til gode resultater.

 

Vi er stolte av teamet vi har klart å bygge opp og resultatene vi har oppnådd på såpass kort tid. Det er gøy å se at etterspørselen vokser og at norske bedrifter har begynt å få øynene opp for HubSpot!

 

New call-to-action

Kontakt oss

Lyst på en kopp kaffe, og kanskje en ny venn?